Rss

 Als u op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen van Toezicht Sociaal Domein, dan kunt u zich abonneren op de RSS-feeds. Zo wordt u automatisch geïnformeerd over het laatste nieuws.

Welke informatie bieden wij aan?

Met RSS hoeft u niet telkens dezelfde websites te bezoeken om te zien of er iets nieuws is gepubliceerd. U krijgt automatisch een melding zodra dit gebeurt. Wij bieden de volgende RSS-feed:

Nieuws

Wat heeft u nodig voor RSS?

Om een RSS-feed te kunnen ontvangen, heeft u een RSS-reader nodig. Deze kunt u (gratis) downloaden. Met behulp van een RSS-reader kunt u de RSS-feeds bundelen in een overzicht. Een veelgebruikte gratis RSS-reader is te vinden op Feedreader.

Zodra u de RSS-reader heeft geïnstalleerd, kunt u de gewenste RSS-feeds toevoegen. Ga hiervoor naar de oranje RSS-knop, klik op de rechtermuisknop en selecteer 'Snelkoppeling kopiëren'. Door middel van de "Add new feed"-knop kunt u de URL (het webadres) invoeren. Klik op 'Next', geef een naam aan de RSS-feed en druk op 'Finish'.

Voor meer informatie over RSS, verwijzen wij u naar rss.startpagina.nl. U vindt hier niet alleen alternatieve RSS-readers, maar ook RSS-feeds van andere websites.